Împrejurimi Bicfalău

Împrejurimi Bicfalău separator text

Cetatea Prejmer

Biserica fortificată Prejmer datează din secolul XIII, fiind inițial construită pe baza unei pre-existente bazilici romane din sec XII. Biserica constituie cea mai bine conservată și puternică biserică – cetate medievală din Europa de Est.

Biserica fortificată Prejmer se află la aproximativ 10 minute (cu mașina) de Casa Husarului.

Mai multe informații puteți găsi aici – cetatea Prejmer 

Cetatea Hărman

Biserica evanghelică fortificată Hărman datează din anul 1240 și a fost concepută inițial ca o clădire bazilicală cu trei nivele, urmând că cetatea din jurul bisericii să fie ridicată pe parcursul mai multor secole.

Biserica evanghelică fortificată Hărman se află la aproximativ 15 minute (cu mașina) de Casa Husarului.

Mai multe informații puteți găsi aici – cetatea Hărman

Poiana Brașov

La doar 30 de min cu mașina se află Poiana Brașov, cea mai mare stațiune turistică montană din România. Poiana Brașov este potrivită pentru activități în aer liber in orice anotimp. Iarna vă puteți bucura de cei 25km de domeniu skiabil, iar vara este locul ideal pentru drumeții prin pădurile răcoroase, plimbări cu bicicleta sau ATV.

Mai multe informații puteți găsi aici – Poiana Brașov

Orașul Brașov

Cel mai apropiat oraș mare este Brașov, la doar 15 min de Casa Husarului. Brașov este o atracție turistică de interes mondial fiind un oraș medieval plin cu istorie. Situat la poalele Tâmpei, Brașov, este o locație perfectă pentru entuziaștii plimbărilor în aer liber, unde puteți vizita monumente istorice, vechi de sute de ani. Centrul istoric este plin de terasee în aer liber și restaurante cu specialități locale sau internaționale. În Brașov chiar și cei mai pretențioși turiști vor găsi ceva interesant care să le satisfacă apetitul.

Mai multe informații puteți găsi aici – orașul Brașov

Mânăstirea Mărcuș

Mânăstirea existentă astăzi în Mărcuș s-a construit pe locul unui vechi lăcaș Ortodox, care a fost distrus în anul 1700 de armata imperiului Habsburgic.

Plină de o istorie tumultoasă, Mânăstirea Mărcuș se află la doar 5 minute de Casa Husarului.

Mai mullte informații puteți găsi aici – mânăstirea Mărcuș

Trimiteți-ne un mesaj

 

Suntem gazda ideală în orice anotimp, fie că vreți să vă petreceti vacanța sau, sărbătorile, fie că vreți să petreceți timpul în compania familiei, sau alături de colegii de muncă, vă invităm să vă rezervați locul la Casa Husarului…și să vizitați împrejurimile

Contactați-ne
Call Now Button